Primaria comunei Peris

Despre noi

Mesajul Primarului

In calitate de primar al comunei Peris , adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site în numele comunitati si administraţiei publice locale. Dorim ca site-ul comunei noastre sa fie un sprijin pentru cetateni, oferindu-le dreptul la informaţiileproduse si gestionate de administraţia publica locala si în acelasi timp acest site sa fie un prim pas pentru cei care vor sa cunoasca comuna Peris.

Informatii cetateni

asigura informarea cetatenilor asupra activitatii Consiliului Local si a Primariei Peris, preluand reclamatiile, sugestiile sau sesizarile cetatenilor, ofera relatii privind modalitatea de a obtine diverse documente, avize, aprobari, care , potrivit legii

 

Directia Fiscala a Primariei Peris, reprezentata prin Domnul Contabil Sef, Popa Tiberiu, are atributii privind stabilirea, constatarea, controlul, urmarirea si incasarea impozitelor si taxelor locale, pe raza administrativ – teritoriala a comunei Peris, asal cum sunt acestea reglementate de Codul fiscal si Codul de procedura fiscala. In consecinta, pe pagina noastra Comunicate cetateni veti gasi lista persoanelor pe al caror nume exista titluri executorii pentru recuperarea sumelor restante.

Comments are closed.