Primaria comunei Peris

Vicepreședintele SUA, Kamala Harris vine mâine, la București

martie 11, 2022

În contextul prezenţei la Bucureşti mâine, a unei delegaţii americane, condusă de vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, Poliția Capitalei recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea pe DN1, între orele 12.00-17.00.

”Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor auto să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor. Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, în intervalul orar 12.00-17.00, să evite deplasarea pe DN 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje”, a anunţat DGPMB.

Astăzi, oficialul american se află în Polonia, iar mâine, la Palatul Cotroceni, se va întâlni cu președintele României, Klaus Iohannis

Primirea oficială a vicepreședintelui SUA va avea loc la ora 14.00, pe platoul de ceremonii de la Cotroceni. Cei doi oficiali au programate convorbiri tete-a-tete şi convorbiri oficiale, la finalul cărora, la ora 15.30, vor susţine declaraţii de presă comune.

Conform Administraţiei Prezidenţiale, prezenţa la Bucureşti a vicepreşedintelui Kamala Harris reconfirmă soliditatea Parteneriatului strategic bilateral şi angajamentul ferm al SUA de a susţine securitatea României şi a aliaţilor NATO de pe Flancul Estic, reflectând, totodată, aprecierea administraţiei americane pentru abordarea responsabilă şi implicată a ţării noastre în contextul ameninţărilor actuale de securitate generate de agresiunea ilegală a Federaţiei Ruse, precum şi în gestionarea fluxurilor de refugiaţi de la graniţe şi acordarea de asistenţă umanitară.

Last modified: martie 11, 2022

Comments are closed.